Spring menu over

HOVEDRETTER OG BIRETTER

Menuplaner

Hovedretter

H1 Boller i karry med broccoli, majs, soyabønner og ris
H2 Kyllingefrikasse med kartofler
H3 Bankekød med stegte rødbeder og kartoffelmos
H4 Paneret karbonade, stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
H5 Dampet sej med aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H7 Nøddesteg med ratatouille og vilde ris blanding
H8 Stegt kalvelever med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Frikadeller med stuvet blomkål, bønner og kartofler
H11 Lammeragout med stegt pastinak og kartoffelmos med krydderurter
H12 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og løse ris
H13 Forloren hare med skysovs, agurkesalat, tyttebær og stegte kartofler
H14 Pandekager med fyld af svampe og belugalinser, bønner

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Tomatsuppe med porre
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Risdessert med bærkompot
B5 Henkogt pære med flødeskum med vanillie
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Sveskegrød
B9 Citronfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød, masalasovs, bagte timiangulerødder, stegte kartofler
H2 Sprængt svinekam, dijonsennepsovs, ærter,broccoli,slikærte, kartofler
H3 Skinkestroganoff med bønner og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, rødbeder og kartofler
H5 Menuierestegt issing med aspargessovs,emamamebønnemix,kartofler
H6 Kalvesteg med skysovs, stegte selleri/tranebær og kartofler
H7 Sursød grøntsagsgryde med hvide bønner og vilde ris blanding
H8 Millionbøf med hjerter, blomkål og persillekartoffelmos
H9 Fiskepostej med rejer, hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H11 Paneret skinkeschnitzel, dijonsennepsovs, smørsauteret grønt og kartofler
H12 Kalkunkarrygryde med broccoli og løse ris
H13 Benløse fugle (svineskank m.bacon) med rosenkål og kartofler
H14 Selleribøf med grillsauterede grøntsager og flødekartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Krydderkage med smørcreme
B4 Moccafromage med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Yoghurtdessert med hindbær
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Flødeis med chokolade
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Fars med porre, skysovs, bagte rodfrugter med peberrod, kartofler
H2 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H3 Kalveragout med sauteret squashblanding og ris
H4 Frikadeller med stuvet spinat og kartofler
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, grillgrøntsager og kartofler
H6 Skinke med grønsagssovs, bønner og kartofler
H7 Rødbedebøf med svampesovs, stegte pastinak og stegte kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerødder og kartofler
H9 Ovnbagt sej med tomat, ost, krydderurtesovs, bønner og kartofler
H10 Millionbøf med stegte rødbeder og kartoffelmos
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Oksesteg med skysovs, stegte blomkål og kartofler
H13 Kalkunfarsbrød med paprikasovs, savoykålsblanding og kartofler
H14 Gartnerens bolognaise med grov bulgur

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Grøn forårssuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Fløderand med hindbærcouilis
B5 Henkogt ananas og fersken med makronskum
B6 Hybensuppe med flødeskum
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Appelsinfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Farsskinke med skysovs, stegte rodfrugter og stegte kartofler
H2 Stegt kylling med paprikaflødesovs, blomkål og kartofler
H3 Gullasch med broccoli og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H5 Menuierstegt issing m.citron,persille, hollandaisesovs, broccoli, kartofler
H6 Rullesteg med persille, skysovs, gulerødder og kartofler
H7 Chili sin carne med ris
H8 Hjerter i flødesovs med bønner og kartoffelmos
H9 Fiskepostej med rejer, persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Kalvesteg med skysovs, balsamicobagte squash og gulerod, kartofler
H11 Svensk pølseret med broccoli, majs og soyabønner
H12 Kylling i karry med broccoli og løse ris
H13 Kikærtepostej, paprikaflødesovs, stegte gulerødder og grov bulgur
H14 Krydderfrikadelle med spanske grill grøntsager og flødekartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med makronflødeskum
B6 Sveskegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Squashkage med ostecreme
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, romanesco, blomkål, gulerod og kartofler
H2 Kogt kylling med estragonsovs, broccoli og kartofler
H3 Lammeragout med sauteret squash og ris
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Ovnbagt sej med tomat og ost, flødestuvet spinat og kartofler
H6 Sprængt svinekam med aspargessovs, karotter og kartofler
H7 Risbøf med estragonsovs, stegte rødbeder og kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H9 Stegt fiskefilet med persillesovs, bønner og kartofler
H10 Italienske kødboller ,tomatsovs med basilikum, gul ratatouille og pasta
H11 Dahl (linsegryde) med vilde ris blanding
H12 Kalkunfarsbrød, svampesovs, sauteret grønt, stegte kartofler
H13 Braiseret svinekæbe med skysovs, sauteret squash og kartoffelmos
H14 Kalvesteg med skysovs, ærter og perleløg, kartofler

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum
B6 Æblegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Abrikostrifli med flødeskum
B9 Flødeis med jordbær
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, sauteret squash og kartofler
H2 Stegt medisterpølse med stuvede ærter og gulerødder og kartofler
H3 Skinkestroganoff med romanesco,blomkål,gulerod og kartoffelmos
H4 Stegt kylling, skysovs, marinerede squach og rød peberfrugt, kartofler
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Sprængt oksekød med peberrodssovs, bønner og kartofler
H7 Bønnegryde med kartoffelmos
H8 Levergryde med bacon, cocktailpølser, drueagurk og ris
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Kødsovs med hvidløgsmarinerede bønner og pasta
H11 Frikadeller med stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Nakkesteg med skysovs, rodfrugter med appelsin og kartofler
H14 Rødbedefrikadelle, peberrodssovs, spidskål gremolata, stegte kartofler

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Bagt æblekage med flødeskum
B4 Jordbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Solbærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med kirsebær
B9 Fløderand med frugtcocktail
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød med flødetomatsovs, broccoli og pasta
H2 Lammesteg, lammeskysovs, hvidkål, tranebær, courgetter, kartofler
H3 Kinesisk Chop Suey med peanuts, mangochutney og ris
H4 Frikadeller med skysovs, gulerødder og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H7 Urtefrikadelle med ratatouille og grov bulgur
H8 Millionbøf med hjerter, romanesco, gulerod, blomkål og kartoffelmos
H9 Menuierestegt issing med citron, persille, aspargessovs, broccoli og kartofler
H10 Kalvefrikasse med kartofler
H11 Skinke med aspargessovs, bønner og kartofler
H12 Pan.kalkunschnitzel, champignonsovs, saut. peberfrugt, timianstegte kartofler
H13 Boller i selleri med edamamebønner og kartofler
H14 Skidne æg (kogte æg, sennepsovs, gulerod og kartofler)

Biretter

B1 Rødgrød
B2 Broccolisuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Chokoladebudding med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Blommegrød
B9 Fromage med ananas og passionsfrugt med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Italiensk farsbrød, tomatsovs m. basilikum, blomkål, stegte kartofler
H2 Kalvesteg, skysovs, gulerod,bønne, edamamebønne,blomkål, kartofler
H3 Enebærgryde med ærter, broccoli, bønner og kartoffelmos
H4 Krydderfrikadeller med stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
H5 Stegt fiskefilet med persillesovs, broccoli og kartofler
H6 Kylling i karry med ananasmix, stegte squash og ris
H7 Grøn biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød
H8 Hjerter i flødesovs med romanesco, blomkål, gulerod, kartoffelmos
H9 Dampet laks med grønsagssovs, bønner og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, braiseret porre og kartofler
H11 Paneret kotelet med skysovs, gulerødder og kartofler
H12 Sprængt kalkunbryst med grønsagssovs, broccoli og kartofler
H13 Kikærtepostej, tomatsovs m. basilikum, stegte squash og grov bulgur
H14 Chili con carne med broccoli, majs, edamamebønner og ris

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Champignonsuppe
B3 Kokosmakron
B4 Moccafromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med flødeskum
B6 Æblegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Panna cotta med frugtcouilis
B9 Flødeis med vanillie
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H3 Skinkestroganoff med ærter, broccoli, bønner og kartoffelmos
H4 Boller i karry med sauteret squashblanding og ris
H5 Dampet sej med kaperssovs, gulerødder og kartofler
H6 Kalvefrikasse med forårsgrønt og kartofler
H7 Marokansk gryderet med abrikos og grov bulgur med persille
H8 Stegt kalvelever med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H9 Fiskefrikadelle med laks, krydderurtesovs, broccoli og kartofler
H10 Lasagne med marinerede bønner
H11 Græsk farsbrød, tomatsovs med basilikum, blomkål og stegte kartofler
H12 Skinke med krydderurtesovs, broccoli og kartofler
H13 Marineret kalkun med spidskål med gremolata, flødekartofler
H14 Champignonnøddepaté, tomatsovs m. basilikum, stegte blomkål m. kikærter

Biretter

B1 Abrikosgrød
B2 Grøn forårssuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Ymerdessert med brombær
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Rabarbergrød
B9 Flødeis med jordbær
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H2 Sprængt svinekam med aspargessovs, bønner og kartofler
H3 Mørbradgryde med champignon, cocktailpølser, buketsymfoni og ris
H4 Frikadeller med stuvet blomkål, rødbeder og kartofler
H5 Stegt laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Paneret kalkunschnitzel, paprikasovs, mar.squash, rød peber, kartofler
H7 Gulerodspostej med stuvet blomkål og kartofler
H8 Millionbøf med hjerter, asier og kartoffelmos
H9 Menuierestegt issing m.citron, persille, aspargessovs, gulerod, kartofler
H10 Forloren hare med vildtsovs, broccoli og kartofler
H11 Chop souy med bønner , peanuts, mangochutney, grov bulgur
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Kalvesteg med vildtsovs, bønner og kartofler
H14 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Rabarberkage med flødeskum
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med flødeskum med vanillie
B6 Flødeis med kirsebær
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Blommegrød
B9 Budding med saftsovs
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, sauteret squashblanding og kartofler
H2 Kogt kalvekød med dildsovs, bønner og kartofler
H3 Kyllingefrikasse med kartofler
H4 Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
H5 Ovnbagt sej med ost og tomat, paprikassovs, broccoli og kartofler
H6 Skinke med dijonsennepssovs, grillgrøntsager og kartofler
H7 Brændende bønner med grov bulgur, krydderurter og rød peberfrugt
H8 Levergryde med bacon ,cocktailpølser, bønner og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Bolognese med stegte gulerødder og pasta
H11 Stegt svinekam med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat, kartofler
H12 Kalkunkarrygryde med ananas,rødpeber mix, ærter og løse ris
H13 Amerikansk farsbrød med paprikasovs, solgul ratatouille og stegte kartofler
H14 Blomkålfrikadelle med stuvet spidskål og kartofler

Biretter

B1 Gul alliancegrød
B2 Minestronesuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Skyrdessert med hindbær
B5 Henkogt fersken med cremesovs
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Flødeis med chokolade
B8 Ribs-solbærgrød
B9 Ananasfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

SMØRREBRØD OG TILBEHØR

Tilkøb (på bagsiden af ugens menuplan)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanilje, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småtspisende mellemmåltider 4 (3 slags: frugtgrød, sarah bernhardt, ost)
Småtspisende mellemmåltider 5 (3 slags: citruspandekage, kransekagekonfekt,
makronfløde med æble)
Småtspisende mellemmåltider 6 (3 slags: fragilite, mazarin, citronfromage)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Flæskesteg, hønsesalat, paté)
HK 2: 3 rugbrød (Torskerogn, spegepølse, karrysild)
HK 3: 3 rugbrød (Æg med rejer, cervelatpølse, farsbrød)
HK 4: 3 rugbrød (Skinke, leverpostej, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Makrel i tomat, hamburgerryg, kylling, dyrlægens natmad)
HK 6: 4 rugbrød (Russisk salat, laksepaté, frikadelle, rullepølse)
HK 7: 4 rugbrød (Leverpostej, karrysild, skinkesalat, spegepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Laksepaté, paté, hønsesalat)
HK 10: 3 toastbrød (Leverpostej, skinkesalat, spegepølse)
HK 11: 3 toastbrød (Karrysild, farsbrød, kyllingepålæg)
HK 12: 2 rugbrød (Farsbrød, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Karrysild, flæskesteg)
HK 14: 2 rugbrød (Æg med rejer, dyrlægens natmad)
HK 15: 2 rugbrød (Kyllingepålæg, skinke)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 7 (3 slags: makronfløde m. æble, ost, nøddehorn)
Småt spisende mellemmåltider 8 (3 slags: panna cotta, sarah bernhardt, fragilite)
Småt spisende mellemmåltider 9 (3 slags: nøddehorn, hindbærmazarin, frugtgrød)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Hamburgerryg, leverpostej, laksepaté)
HK 2: 3 rugbrød (Flæskesteg, cervalatpølse, sild)
HK 3: 3 rugbrød (Sprængt oksebryst, tunsalat, frikadelle)
HK 4: 3 rugbrød (Rullepølse, dyrlægens natmad, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Skinke, hønsesalat, oksesteg, torskerogn)
HK 6: 4 rugbrød (Sild, æg med tomatsky, skinkesalat, flæskesteg)
HK 7: 4 rugbrød (Frikadelle, kalkun, frugtsalat, rullepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Frikadelle, æg med tomatsky, alaskasalat)
HK 10: 3 toastbrød (Frugtsalat, skinkesalat, paté)
HK 11: 3 toastbrød (Sild, leverpostej, spegepølse)
HK 12: 2 rugbrød (Sild, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Frikadelle, rullepølse)
HK 14: 2 rugbrød (Hønsesalat, skinke)
HK 15: 2 rugbrød (Dyrlægens natmad, flæskesteg)

kostplan

Se ingredienser i de enkelte retter

Vælg først kostplan, øverst til venstre

Åbn ingrediens-listen
Logo