Vision og mål

Mad og måltidspolitikken (kostpolitikken) er udfærdiget i samarbejde med fagpersoner og borgere. Borgerindragelsen er uundværlig, hvis politikken skal være brugbar og fungere som et arbejdsredskab for køkkenet.

På baggrund af måltidspolitikken (kostpolitikken) er følgende mål defineret for Køkkenet "MAD til hver DAG":

 

  1. Borgerindragelse og borgerindflydelse. Vision: Mad og måltidspolitikken tager udgangspunkt i den enkelte borger ud fra princippet: "For at behandle alle lige, må alle behandles forskelligt".
  2. Information til borgerne. Mål: Informationsmateriale til borgerne skal være klart og tydeligt i både tekst og billeder.
  3. Rådgivning om ernæring til borgerne. Mål: Borgerne vejledes / rådgives til en ernæringsmæssig sund mad, der bygger på Fødevarestyrelsens anbefalinger.
  4. Mad og råvarer. Mål: Borgerne, der benytter madordningen, tilbydes god, sund og kulinarisk velsmagende mad, så vidt muligt lavet af friske råvarer, så den enkelte borgers behov for optimal ernæring tilgodeses.
  5. Miljø og samvær i spisesituationen. Mål: Måltidet skal være et højdepunkt på dagen, og skal fremme det sociale samvær. Måltidet skal være varieret og alle skal være nærværende. Måltidet skal være veltillavet og kulinarisk velsmagende.
  6. Samarbejde og organisering. Mål: Det er et fælles ansvar for alle faggrupper, at tilrettelæggelsen og samarbejdet omkring mad og måltider, prioriteres højt i dagligdagen.
  7. Økonomi og bæredygtighed. Mål: Prisen på maden skal være økonomisk attraktiv for borgeren.
  8. Kvalitetsstyring, udvikling og hygiejne. Mål: Madens håndtering fra jord til bord skal være optimal, såvel med hensyn til til kvalitet og hygiejne.

MAD til hver DAG

Lokesvej 12
3400 Hillerød
Tlf.: 7232 2600
madtilhverdag@hillerod.dk

EAN nr.: 5798 00 835 2089

  

 

MAD til hver DAG er et samarbejde mellem

   

        

undefinedundefined

undefinedundefined