Om maden

Køkkenet følger til enhver tid Sundhedsstyrelsens "Anbefalinger for den danske institutionskost". Du kan se og downloade anbefalingerne i boksen til højre.

Kommunerne bag køkkenet "MAD til hver DAG" ønsker at levere sund og kulinarisk velsmagende mad, der er lavet af friske, og så vidt muligt danske råvarer. Personalet i køkkenet bestræber sig på at lave mad, der er så tæt på 'hjemmelavet' som muligt, det vil sige mad der dufter, smager og ser indbydende ud.

Kvalitet og hygiejne er også vigtige parametre for personalet. For at sikre kvaliteten, bliver der løbende kvalitetsvurderet på fødevareprodukterne både før, under og efter tilberedningen inden de leveres til brugerne.

Derudover foretages jævnligt brugerundersøgelser, ligesom der er oprettet smagspaneler med deltagere af såvel borgere, politikere som medarbejdere. Ældreorganisationerne er ligeledes repræsenteret. Hygiejnemæssigt er køkkenet underlagt et strengt og omfattende egenkontrolprogram, desuden kommer der jævnligt uanmeldt tilsyn fra fødevaremyndighederne.

MAD til hver DAG

Lokesvej 12
3400 Hillerød
Tlf.: 7232 2600
madtilhverdag@hillerod.dk

EAN nr.: 5798 00 835 2089

  

 

MAD til hver DAG er et samarbejde mellem

   

        

undefinedundefined

undefinedundefined