Praktisk info

Betaling for maden

Det er din kommune som opkræver betaling for maden, du kan få oplyst prisen på maden ved at ringe til kommunen, bed om at tale med opkrævningen.

Når du får mad fra køkkenet får du tilsendt regningen 2 måneder bagud, dvs. hvis du får leveret mad i starten af januar, betaler du først for den i starten af marts.

Har du spørgsmål til din regning, skal du kontakte Opkrævningen i din kommune.

 

 

Levering

Når du er tilmeldt madordningen, får du maden bragt hjem til din bopæl én fast dag om ugen af en fast chauffør.

 

NB. Hvis du IKKE er hjemme på leveringstidspunktet

Hvis du ikke er hjemme, når din mad bliver leveret, tager chaufføren maden med tilbage til Køkkenet. Vi ringer til dig for at finde en løsning. Hvis du ønsker det, kan maden køres ud til dig igen på et andet tidspunkt, men så koster det 80 kr. i leveringsomkostninger. Du kan også selv hente maden i Køkkenet, Lokesvej 12, 3400 Hillerød.

 

Bestilling og afbestilling

Du får udleveret en menuplan for 4 uger ad gangen, som du udfylder (sæt kryds ved de retter og det antal du ønsker) og afleverer til chaufføren ved næste levering.

Du kan afbestille madleveringen senest 1 dag før levering inden kl. 11. Får du f.eks. leveret mad om torsdagen, skal du afbestille senest onsdag kl. 11, ved at ringe til køkkenet på tlf. 72 322 600


Hvordan opbevarer jeg maden?

Måltiderne er pakket i hver sin engangsbakke i plast, og forseglet med klar film. Bakkerne med mad skal opbevares i køleskabet ved højst 5 °C. 


Hvordan opvarmer jeg maden?

Maden opvarmes bedst i en mikrobølgeovn. Sådan gør du:

  1. Stil bakken med mad på en middagstallerken 
  2. Lad filmen sidde på bakken, men prik et par huller i filmen med en gaffel
  3. Stil tallerkenen med bakken ind i mikroovnen og tænd på fuld effekt 5-6 minutter for en hovedret og 2-3 minutter for en varm biret
  4. Lad maden blive stående i mikroovnen 1 minut efter opvarmningen er slut
  5. Tag filmen af bakken (pas på, den er meget varm). Anret maden pænt på den varme tallerken og pynt gerne med lidt frisk tomat eller krydderurter.

MAD til hver DAG

Lokesvej 12
3400 Hillerød
Tlf.: 7232 2600
madtilhverdag@hillerod.dk

CVR nr.: 34161526

 

Tilgængelighedserklæring

 

  

MAD til hver DAG er et samarbejde mellem

   

        

undefinedundefined

undefinedundefined